marvin-meyer-571072-unsplash rawpixel-788593-unsplash stefan-stefancik-257625-unsplash

Rapporteren en Reflecteren in de Zorg

De training Rapporteren en Reflecteren in de Zorg biedt een op waarden gebaseerde ’learning by doing’ methode. De inspirerende training laat zorgprofessionals ervaren hoe zij met het minst populaire onderwerp van hun vak, namelijk rapporteren, kunnen bijdragen aan de kwaliteit van zorg.

Deelnemers ervaren hoe het systeem voor hen, hun cliënten en hun verwanten kan werken in plaats van tegen hen. 

De belangrijkste kracht van de training is dat het rapporteren en reflecteren met elkaar combineert. Zo worden professionals in het hart van hun vak aangesproken.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

Er is een artikel beschikbaar over ervaringen met Rapporteren en Reflecteren in de Zorg. In mei 2021 verscheen ons boek "Rapporteren en Reflecteren in de Zorg, in minder tijd met meer aandacht".

Team

We werken met een team van 4 trainers die in de BAS-methodiek zijn opgeleid. Wil je ook BAS-trainer worden en je voldoet aan de criteria, bel me dan voor een oriënterend gesprek.

 
  • Een BAS-trainer is een geoefend schrijver
  • Een BAS-trainer heeft ervaring met groepsprocessen en coaching
  • Een BAS-trainer heeft ervaring met en een warm hart voor de zorg
  • Een BAS-trainer heeft een open en enthousiaste persoonlijke stijl en staat open voor feedback
  • Een BAS trainer investeert in intervisie met het BAS-team

 

Hans
Marja
Anke
Veronica

Opdrachtgevers

Wij hechten aan de privacy van onze opdrachtgevers, maar we staan je graag te woord over het type opdracht bij diverse grote en kleinere zorgorganisaties waarmee wij een duurzame samenwerkrelatie hebben. Indien gewenst kunnen we referenties opgeven.

Quotes uit evaluaties:

"De uitleg en het boek zijn helder. Dit helpt mij bij het rapporteren en stellen van doelen, dit heb ik direct kunnen implementeren in een zorgplan."  (maart 2023)

"Ik weet nu hoe ik mijn doelen kan aanpassen waardoor ze smart worden en hoe ik mijn team hierbij kan betrekken." (maart 2023)

Je kunt onze LinkedIn pagina volgen waarop we weetjes en ervaringen bijhouden over Rapporteren en Reflecteren in de Zorg.

 

Maak je website met Websitemachine.nl