marvin-meyer-571072-unsplash rawpixel-788593-unsplash stefan-stefancik-257625-unsplash

Blogs en nieuwsbrieven

Wat goed dat je voornemens bent om een blog of nieuwsbrief te starten. Je hebt vast veel ervaring en zeker een boodschap over te brengen en je wilt natuurlijk een persoonlijke signatuur die voor lezers herkenbaar is. Met BAS bespreek je vragen als: 

- Wat is je onderwerp?
- Wat is je invalshoek?
- Wat is je standpunt?
- Wat is je persoonlijke stijl?
- Wat wil je bereiken?

Het antwoord op deze vragen geeft richting aan je schrijven. Als je nog geen blog of nieuwsbrief hebt, maken we er één op internet voor je aan, zodat je direct aan de slag kunt. De kracht van blogs en nieuwsbrieven zit in de herhaling. BAS helpt je met het maken van een planning, zodat het makkelijker is om per vatsgestelde tijdsperiode iets aan je doelgroep te laten weten.

In de eerste week na iedere ontmoeting schrijf je je blog of nieuwsbrief en stuurt het BAS toe. Op de daarop volgende afspraak bespreek je je tekst en kijk je vooruit naar je volgende productie. Dit kan telefonisch of face-to-face in de coachstudio van BAS. Je zal het plezier dat je nu al ervaart in schrijven aanwenden voor prikkelende, ontroerende of grappige teksten, die graag gelezen worden.

 

Deze website is gemaakt met de Websitemachine.nl menu